Kontakt os

old-phoneHos Den Gamle Butik står tiden næsten aldrig stille og vi er til rådighed næsten hele døgnet rundt for, at kunne besvare på henvendelser via vores e-mail og telefonopkald inden for vores åbningstider.

Du kan rette henvendelse til os med spørgsmål til Den Gamle Butik angående vores produkter og med spørgsmål omhandlende antikke møbler. Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

Du kan også henvende dig til os via e-mail eller på telefon hvis du ønsker, at reservere et produkt du har set her på hjemmesiden. Vi gør dog opmærksomme på, at vi maksimum kan holde et møbel til side i maksimum 48 timer inden vi sætter den tilbage i butikken igen.

Vi kan også kontaktes telefonisk inden for butikken åbningstider. Du finder Den Gamle Butik på Hjortøgade 22, 2100, København Ø

 

Den Gamle Butik kan kontaktes på følgende måder:

Telefon: 49157872
Email: kontakt@dengamlebutik.dk

Ved kontakt over e-mail bedes du venligst specificere et præcist og forståeligt emne i emnefeltet, da vi desværre har oplevet, at folk har skrevet ind med upræcise emner, hvilket har gjort, at vores mail-system har sendt e-mails i skraldespanden og vi derfor ikke har haft mulighed for, at kunne besvare henvendelserne.