Om os

Den Gamle Butik er en familiedrevet virksomhed drevet af ægteparret Kirsten og Peter Mortensen. Ægteparret, som begge er i 60erne har igennem hele deres liv haft en stor interesse for antikke møbler og kunst og har igennem deres liv sammen i 35 år været ihærdige samler af kunst og antikke egenskaber, hvor sidstnævnte primært har været møbler.

Den Gamle Butik blev dannet ud fra ægteparrets fælles passion for antikvitetsmøbler og har en målsætning om kun, at tilbyde det bedste til kunderne. Hos Den Gamle Butik har vi en vision om, antikke møbler har en lang holdbarhedstid, hvilket er dannede grundstenene i vores omfattende restaurering af antikke møbler, som har været udsat for slid gennem årene og som mange vil mene for uegnede til brug.

I løbet af de 5 år hvor butikken har været åbent, har ægteparret restaureret hundredevis af møbler på egen hånd og har skabt liv i møbler, som selv de mest ihærdige møbelelskere på forhånd havde set som kasseret.

Butikken åbnede tilbage i år 2008 i parrets hjem i Valby og opnåede hurtig en succes fra antik elskende kunder hele landet over. I år 2010 rykkede butikken hen til de nuværende lokaler på Randersgade på Østerbro i København.

Butikken har åbent alle ugens hverdage og får besøg fra hele landet rundt fra interesserede, som har hørt om butikken og ægteparret gennem anbefalinger fra venner og bekendte i miljøet. Ægteparret byder alle interesserede velkommen i butikken og giver gerne gode fif og råd ud til køb af produkter eller til restaurering af gamle møbler, som trænger til en kærlig hånd.