Restauration af kommode i ahorn

Posted by admin on 2 december, 2013
in Blog

Hos Den Gamle Butik har Kirsten altid haft en stor passion for opbevaringsmøbler og især kommoder har igennem tiderne været et helt stort hit hos Den Gamle Butik.

På et marked faldt vi over en mindre kommode i ahorn med rød maling, som med 5 skuffer udgør perfekt opbevaringsplads til småting som papir, vigtige dokumenter, blade sytøj, sokker og andet nips.

Vi var heldige at få kommoden gratis med som en del af et samlet køb sammen med et par andre ting vi købte. Vi tog kommoden med til vores butik på Østerbro, som en del af en fremvisning, hvor vi løbende ville udføre restaurationen inde i butikken, så vores kunder kunne følge med i processen.

Da kommoden var en del hærget regnede vi ikke med at få mange henvendelser den første tid, men efter den første uges tid efter vi havde slebet den ned og fjernet den gamle røde maling begyndte folk for alvor at få øjne op for kommoden og det gik ikke længe før kommoden var solgt inden vi var færdige med at restaurere den!

Vi fortsatte selvfølgeligt efter kundens ønske, at restaurere kommoden. Da kommoden var slebet helt ned, valgte vi efter kundens ønske, at male kommoden hvid og udskifte hankene på skufferne til et mere stilrent design, som passer sammen med den hvide farve.

Efter blot 4 dage havde vi fået et møbel, som de fleste ville mene var egnet til lossepladsen og omvendt den til at helt nyt moderne møbel, som skabte en yderst tilfreds kunde.  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *