Udstilling d. 9. februar

Posted by admin on 10 oktober, 2013
in Blog

Hos Den Gamle Butik elsker vi, at kunne fremvise det bedste inden for antikke møbler. Grundet mange henvendelser angående vores produkter og om vores restaurerede møbler har vi derfor valgt, at afholde en udstilling, hvor gæster kan komme ind og se på vores møbler og samtidig deltage i vores foredrag, hvor vi fortæller om vores møbler og nogle af de processer vi går igennem for, at restaurere møblerne og give dem et nyt liv igen.

Foredraget vil blive afholdt d. 9. februar på Ellegårdsvej 17 i Gentofte. Da vi forventer et stort antal deltagere til vores udstilling er det desværre ikke muligt, at afholde denne på Randersvej, hvilket er derfor den i stedet vil blive holdt på Ellegårdsvej i Gentofte.

Udstillingen vil blive åbnet fra klokken 9 om morgenen søndag d. 9. februar, hvor der vil være rig mulighed for, at kunne kigge på vores udvalg af møbler mens der nydes forfriskninger i form af de fremstillede kager samt kaffe og the.

Fra klokken 11 vil ægteparret bag Den Gamle Butik, hvor der vil blive snakket om nogle af de fremstillede møbler og historien bag dem. Udover dette vil der blive snakket om det omfattende restaurationsarbejde ægteparret har gennemgået på en række af de fremstillede møbler. Parret vil gå i detaljer med hvordan processen foregik og besvare spørgsmål fra de fremmødte.

Arrangementet forventes at være færdigt omkring klokken 15. Der vil være mulighed for, at købe de fremstillede møbler til selve arrangementet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *