Vores produkter

Hos Den Gamle Butik kan du finde et stort udvalg af antikke møbler primært fra det 20. århundrede og før. I butikken har du mulighed for, at finde møbler af den højeste kvalitet alt efter smag. Vi tilbyder et stort udvalg inden for antikke møbler, som du normalt kun vil kunne finde hos særlige specialbutikker og dyre antikvitetshuset.

Hos Den Gamle Butik specialiserer vi os samtidig i, at restaurere ældre møbler, som har været påvirket af tidens tand. Vi tager de gamle møbler ind og giver dem et nyt liv, hvorefter du har mulighed for at købe dem og opleve glæden ved antikvitetsmøbler som har fået et nyt liv og endnu engang kan pryde hjemmet.

Herunder har vi skabt et kort overblik over nogle af de produkter du kan købe hos Den Gamle Butik. Det er desværre ikke muligt, at bestille online, da vi endnu ikke har fået opsat vores internetbutik. Du har dog mulighed for, at reservere et møbel ved at skrive til os på kontakt@dengamlebutik.dk.

 

Restaureret kommode i hvid

Kommode i mahogni-træ fra 1930erne. Kommoden har gennemgået en omfattende restauration og er blevet malet i en mat hvid farve. Kommoden er rummelig og har 5 gode skuffer samt 3 skabsdøre med indbyggede hylder.

 

Skrivebord i fyrretræ

Antikt skrivebord i lys fyrretræ. Fremstår som ny efter restaurering. Skrivebordet havde få slidmærker, som efter slibning og lakering er fjernet totalt og skrivebordet fremgår derfor som det gjorde for ca. 100 år siden. Bordet er småt, men praktisk med en skuffe i hver side og fremstår flot med kugleformede ben.

 

Frits Henningsen sofa

Flot designersofa i mørkegrønt læder fra den anerkendte danske designer Frits Henningsen. Sofaen er en 3-personers sofa med god siddekomfort. Sofaen er fra primo 1950erne og fremstår stadigvæk som den gjorde dengang efter få restaurationer på rammen, som fremstår af mørkt mahogni-træ. Sofaen er 210 cm bred og fremstår med spidse ben.

 

Hans J Wegner sofa

En sofa fra en af de mest populære danske designere. En 3-personers sofa som fremstår med en lys ramme i ahorn samt puder i lyseblåt stof. Sofaen fremstår efter restaurationen som ny og har ingen slidmærker.